HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Produktiv helg!

Publicerad 2014-03-23 22:19:04 i Allmänt,

Undrar om energin har börjat återvända så sakteliga? Är inte dödstrött efter jobbet längre...och kommer till skott med sånt som känts tokjobbigt länge.. Vaknar utvilad redan vid 8-tiden under lediga dagar och sätter fart! Än har jag inget sug efter att hiva mig ut i spåret lr. efter vägarna... Men det kommer när det kommer... Tänker inte ha bråttom... Bara njuter i detta nu över att ork och energi är tillbaka :-) 
I helgen har jag hunnit med massor! Barnvaktat/Tvätt/städ/handlat/gjort en laddning müsli/bakat äggmuffins/renbäddat osv..och ännu har fixarsuget inte lagt sig! 
Knåpade ihop en bricka till köksbordet i dg oxå... Blev precis som jag tänkt mig! 
Brickan köpte jag för 10:- på loppis. Spikade fast flörtkulor under och målade hela rasket svart... 

I morgon har vi födelsedagsfirande här i huset då Tjollan fyller 10 år... Vart har tiden tagit vägen?! Var ju nyss som jag hade vant mig vid att definieras som småbarnsförälder... Men den tiden är förbi... Nu är man väl Tweenieförälder eller vad det då heter:-)  funkar det med! Är en härlig tid nu! Upp och ner...det går fort i svängarna...men däremellan så har vi det så bra! 
Jorå...nu preppa inför morgondagen! 
Ha en skön vecka därute!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela