HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Fynd, scrapbooking och lite av varje

Publicerad 2009-09-24 17:29:13 i inredning mm.,

Jorå...nu har jag fyndat på hög nivå! Kolla in :

Detta McKINLEY-set för långt under halva priset! Gillade principen med en fast fleeceväst i täckbyxan oxå :-) perfekt i vinter för Tjohalia!

Från en sak till en annan;hittade hennes första scraapbooking layouts, som hon gjorde förra hösten, tidigare...Hihi...Var ju bara tvungen att visa:"Jag kör med min dockvagn och min nalle får följa med""jag och mamma läser bok"

Hihi..hade helt glömt bort dem, så nu ska de in i scrap-albumet de oxå :-)

Ja, åsså över till vardagen som nu består av praktik på hög nivå :-) Jo det e säkert, det e hög nivå ju, för nu är det vår sista praktik innan examen! Kul har vi och har fått testa och göra massor! Helt bra! Längtar riktigt tills det blir min tur att få börja jobba på allvar och få göö allt det där som vi har lärt oss :-)
Förra helgen, innan praktikstarten var jag och Emilia på kalas hos en tjej som fyllde 7 år :-) Vi knåpade ihop värsta princess-prellon och tog med oss, av tapet, band och lite kartong...man tager vad man haver, eller?

 

Jepp, det var väl allt av vikt från den senaste tiden, i morgon ere helg och på lördag drar jag till Ä-byn för lite middag hos Lina..ska bli kul att träffa alla :-)

Nu handla, bajbaj!Mallan in action...

Publicerad 2009-09-15 19:19:55 i inredning mm.,

Lite pics...hehe :


Höst-look?Shreek-look?Quasimodo-look?Big-snok-look?Ihoptryckt-look?

Jaa, så det kan bli....tihi! Nu tillbaka till den seriösa verkligheten; nu är det dax för bedtime för dotran, så so long!

Helgen som gått...

Publicerad 2009-09-13 10:47:12 i inredning mm.,

...gick väl lite smått ut på att återhämta sig från veckan i skolan. För den tog energi!  (Jaa, i alla fall i fredags, då soffläge var det enda rätta..) I går lördag var vi dock lite produktiva och tog tag i gården. Hivade iväg alla sommarblommor, knosade ihop poolen (den åker nog på tippen tyvärr), skrubbade av utemöblerna och ställde in  de i bodan. Nu ere höst! Gräsmattan tog Stefan och Emilia hand om... Lite pics:Gräsklippning på hög nivå.En välklädd (jorå hennes beslut, trots 18 gradig värme ute..hihi) tjej som visar sin nya glugg! Jepp! tappade sin första tand i fredags på förskolan :-) Tanden ligger dock kvar där nånstans på marken och gick inte att hitta...så det blev inget tandfe-upplägg... Nåväl..Emilia hävdar å det bestämdaste att det inte finns nån tandfé, för att det är föräldrar som lägger en peng i glaset på natten! Det har hon sett på bolibompa...BRA DÄR BOLIBOMPA!..bakade gramhams bullar på fullkornsmjöl igår. Tänkte att det var på tiden att ha lite nyttigare alternativ i frysen här hemma. Jåå, dom ser lite goda ut...men smakade crap, bark-varning jue! Så 2 påsar hälsobullar bortskänkes till högstbjudande!Hahaha!!!åsså tidningen jag fick hem i brevlådan i fredags :-) har övergett prenumerationen på LANTLIV till förmån för denna, några nummer framöver :-) har ska det hittas inspiration!"Gör en ful grimasch, mamma! En jätteful ska det vara!" Emilia in action bakom kameran :-)

Ja det var väl helgen i korthet... I morgon börjar skolan igen och då får vi veta om vårt tilltänkta PM håller måttet...Håll tummarna för oss i morgon :-)

Nu långpromenad! Baj baj!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela