HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Fick något väldigt fint i dag

Publicerad 2009-07-31 19:30:20 i inredning mm.,

Arwens aftonstjärna...
Har tittat på den länge, men inte orkat börja spara för att kunna köpa den. I dag kom Stefan hem med en present som jag inte väntat mig dock. Total lycka!
Kommer förmodligen att bära den på vår stora dag nån gång i framtiden :-)

Kram!

Saftkok, shopping och andra grejer.

Publicerad 2009-07-28 16:26:19 i inredning mm.,

 Kokade vinbärssaft igår...pfff.. Kolla in flaskan!Joo..nog såg den väl röd och fin ut...bara det att när saften hade svalnat luktade den f'''''''''''n! Var nog ingen bra idè att försöka sig på att rengöra och använda en rapsoljeflaska? Sen när jag skulle hälla ut innehållet, så hade hela skiten stelnat och blivit till gèlè?!  Ska göra ett nytt försök i kväll, med en ny oanvänd glasflaska och en massa färska jorgubbar från fru Lejons jordgubbsland istället.(Världens bästa kan jag meddela! Vilka gubbar!) Förhoppningsvis funkar det bättre .-)

Idag drog jag och Stefan till schtaan efter att ha droppat av Emilia hos Emp. Sååå himla sköönt att gå nån timme på stan i lugn och ro. FAKTISKT :-) var inte i går vi hade tid att umgås bara vi två... Så tack snälla Marre! (Jaa och Moa och Eini oxå) Köpte en jeanskjol och en tröja...och sen smet vi och åt.
Till helgen är det dax för Kalaset igen...men vi får se om vi orkar gå..Är liite för snålt lagd för att lägga ut 250 spänn i inträde och sen en massa 100-lappar på bärs och självklart jobbar jag på torsdag natt då det är gratis... Nåväl..det blir nog party i alla fall på ett eller annat sätt i helgen ändå!

Hade tänkt lägga in lite bilder från vår sista tur ner till stranden. Men det har inte blivit att sitta här och uppdatera på ett tag..Nåväl har e dom i alla fall;Det vär inte så där supervarmt i luften (typ 20 grader)..men ganska skönt för det var inte en människa där :-) Annars brukar det ju vara smockat med folk när solen lyser...kidsen hade kul.....och efter ett tag var det annat än vattnet som var kul.

I morgon och på torsdag är det jobb som gäller..men sen är det helg! Sååå skönt! Ja, det var väl allt jag hade att förtälja denna gång...Spännande och dramatiskt värre!

// over and out!

Tråkvecka...

Publicerad 2009-07-23 10:20:51 i inredning mm.,

Jo, faktiskt! Gick på och jobbade natt måndag och tisdag. På onsdag morgon när jag kom hem mötte jag Stefan i dörren. Han skulle i väg och jobba 7-21.30. I dag åkte han i väg till jobbet innan jag och tjorvan hunnit vakna och kommer inte hem förrän 21.30 idag med. Själv går jag på och jobbar fredag, lördag, söndag natt...och på måndag ska Stefan ev. börja planera inför sommarskolan. Ja fi fasen, visst e det härligt med sommar?

Hinner ändå vara ledig några veckor innan skolan drar igång igen...så det e ju skönt. Men i dag är jag nog rätt uttråkad om jag ska vara ärlig...Vad ska man hitta på???

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela