HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Påsken...

Publicerad 2012-04-09 17:23:06 i inredning mm.,

Då var påsken över för i år och nu kan vintern flyga och fara :-) En trevlig påsk ihop med mina syskon, föräldrar, morföräldrar m.fl har vi haft, Ätit och druckit gott, vart ute och bara mått väl. Några pix;
Skoterutflykt under långfredag... Helt superhärligt väder! Högt uppe på ett berg var vi...
En korv på grillning :-)
Emilia fick åka mosters skoter ett antal gånger :-) och tycker nu att vi också borde ha en..Haha!
På påskafton grillade vi här hemma och bara chillade. Påskpyntade sparsamt lite här och där;
Mysigt hare vart! Som vanligt när vi går och är lediga så börjar vi spåna i lite nya projekt. Vad det är kommer jag förmodligen att dela med mig av lite längre fram...till sommaren nånting :-)  I morgon är det dock jobb igen som gäller. Hare gött!

En stor tjej!

Publicerad 2012-04-09 16:53:08 i inredning mm.,

Fullt upp e vad vi har haft! Så jag har liksom inte kommit mig för att skriva här...men i alla fall..Under månaden som gick fyllde Emilian 8 år! En tjej som var så glad över alla fina presenter och allt kul som blev av..
Skinnpaj, hål i örona, slantar, megaposter på han Saade mm. mm. Kalas hade hon oxå med födelsedagsfika på dagen D och sen taco/filmkväll med kompisarna från klassen. Jisses vad tiden går! Sen har stordonnan ju även börjat med friidrott. Än så länge tycker hon att det e skitkul. I maj blir det tävling och i sommar någon typ av sommarspel och friidrottsskola. Skoj! Nu ere bara att hålla tummarna för att damen fortsätter att tycka om´et ;-)

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela