HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Nybakat...

Publicerad 2012-06-10 22:16:09 i inredning mm.,

Har haft bageri här hemma... Försöker ju dra ner på fikabröd å sånt (inte det lättaste...ska jag dock säga!) så nu har jag gått över till att baka matbröd...DET är ju mycke roligare att baka ju!

Solrosfrallor...
...här färdiggräddade åsså blidde bergislimpor oxå.  Tror att vi ska dra ner på brödinköpen här hemma och baka mera eget istället. För solrosfrallorna blev supergoda!

Bal, skolavslutning, student och 70 årskalas...

Publicerad 2012-06-10 13:18:34 i inredning mm.,

...det är vad vi har avverkat denna vecka. Fullt ös kan man säga :-) Pics;
Lillasyster och hennes Kalle...
på väg mot röda mattan :-) Fifan...kände mig som värsta papparazzi där jag stod bland buskarna för att få en bra plats! hahaha!
En utebild innan avfärd :-)
Några dagar senare var det dags för Emilias skolavslutning...Jisses, tänk att hon redan har gått ut ettan!
Inte helt enkelt att få till en perfekt bild bland alla andra fotande föräldrar :-) En fin skolavslutning där barnen sjöng sånger från Astrid Lindgrens sagor och filmer istället för psalmer och sånt.
En något suddig bild på tjejjen som gått ut ettan :-)
Efter skolavslutningen fick vi i all hast åka vidare till min lillasysters studentfirande...
I väntan på utspringet... Farmor och sväggan Linnea :-)
Studentskylten...
...för hon har tagit studeeeenteeen!!!
Sen tårta och presenter! :-)
Jorå...mycket presenter har det varit under sen senaste tiden... och inslagningsfix... Kolla;
Ja, det ena paketet till systeryster innehöll Filippa K-kaffemuggar, såntdärnt som e bra att ha och samla på. Mormor som fyller jämt ska få åka på Räkfrossan med mig, min storasyster och våra respektive, därav båten :-)
Själv satte jag sprätt på mina födelsedagsslantar och inhandlade dom här;
Tycker att dom är sååå fina!
Nåväl...det var en update från den gågna veckan :-) I morgon är det dags för jobbelijobb igen...3 veckor till innan jag går på semester :-) Hare gött!

Nu växer det...

Publicerad 2012-06-04 16:51:29 i inredning mm.,

Har liksom inte reflekterat över det förrän idag. Alltså vad det växer...när jag kom utanför dörren första gången idag så kände jag det; doften av hägg! Det betyder att nu är det sommar! Oavsett spöregn och kyla :-)
Här är våran häggmispel som jag så tappert delade för några veckor sen...
Titta! Mina pärlhyacinter har tittat upp :-)
Min risiga och orensade rabatt :-) Har liksom gett upp hoppet om den...Tror att det ska få växa fritt i sommar åsså ser vi vad som händer! Det är liksom dit-tryckt lite av varje...Nåväl...nu middag och sen kolla runt på nätet hur man sätter löshår. För i morgon ska jag nämligen agera baluppsättnings-människa! Håll tummarna för mig...:-) Pics inom kort! Häjrå!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela