HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Dag ett av två avklarad!

Publicerad 2008-06-28 13:02:00 i inredning mm.,

Då var vi inne på dag två av Boden Alive.... Igår kom herrskapet Lejon förbi för lite partaj. Mycket trevligt var det....och sen åkte vi ut på festivalområdet... (låter som värsta PDOL, men riktigt sååå är det inte...) Träffade en massa förskolefolk och en del gamla kompisar från komvuxtiden. Minglade runt, lyssnade på OLA och drack ett par pilsner (Marres favvoutryck?) och när klockan passerat 01.00 så började jag och min oäkta hälft promenera hemåt...
Vilken jävla långpomenad! Huuu åsså började det att regna till råga på allt.... Men rätt mysigt var det ändå, i soluppgången :-)  Då ska vi ju räkna bort den ilskan storspoven som cirkulerade runt oss och levde jävul....åväl, fyrade av en sten mot den (siktade inte på den!) och då gav den upp....

Idag ska vi ha grillfest! Har laddat me vin ikväll, (i går blev det ju en jäkla massa cider...) och håller tummarna för att jag klarar mig undan baksmälla lika bra som idag.... Några tips:

-Drick inte mer än du klarar av
-Varannan vatten under kvällen ifråga
-Ett rejält mål mat innan sänggång
- Resorb, vätskeersättning som löses i vatten.....Drick!
-En alvedonbrus och 1/2 l vatten när du slagit upp ögonen på morgonen....
-En klase bananer (Innehåller vitamin B6, vilket man tömmer kroppen på genom alkoholen, som i sin tur orsakar baksmälla)
-Sooooooov.......

En ordentlig morgonpromenad i den friska luften gör susen......

.....eller för de hårda; härda ut!

Om jag kommer ihåg, ska jag försöka ta lite kort....och ladda upp dem här sen....

//Väl mött flickor!

¨@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Bilder......Här sitter vi och käkar.... Grillat i olika varianter med sallad och bröd...Gott! Efter maten korkade vi upp vinet och satte oss ute på altanen (Gubbarna höll sig inne i vardagsrummet och spelade musik....och hör och häpna; Min partyskiva från 2006 och inte galen metal! hahaha!!!!) Jävlar vad vi skrattade!
Sedan bar det i väg ner på stan för lite fortsatt festande......

 Eini å Robbe passar på att pussas :-)

 Marre å Tommy visar hur det ska gå till....

 Robbe och brödernas moster Inga-lill.

 Marre å Kjell konverserar....(Kjell är moster Ingalills man)

 Jorå...vi passade oxå på att slaska mule..Hahahaha!!!

 Åsså en bild på min darling....Puss på dig!

Rätt trevligt var det, förutom den askassa musiken! (Ok Elvismannen var väl okej...men resten, vart faan har dom grävts upp ifrån?????) Toalettbesöken kostade en femma, ett rätt dåligt upplägg, med tanke på de ölmängder som förtärdes. Tja...då har man pinkat för sisådär 20 spänn i helgen....PPPPfffff!!!

..........................................................................................................................................................................................

Kvällens roligaste: När 26-åriga tvåbarnsmamman Eini Simu fick visa leg, först vid ingången och sen när vi satt oss ner....Då blev hon knackad på axeln och ombedd att visa upp sitt leg. för andra gången :-) Hahahaha!!! Din 17-åring!

Kvällens godaste:  Den svulstigt goda 200g hamburgaren jag tryckte på Rönnbäcks.....MUMS!!

Kvällens värsta: Den enorma väntetiden på taxin! 35 minuter i regn..... När den äntligen kom så var det en minibuss..men vi fick inte plocka upp resten av gänget som oxå väntat ett liv! Eftersom de redan bokat en egen bil sa han som körde...

Kvällens skönaste: Den koheta bastun som väntade där hemma.... Bastade mellan 03.00 och 04.00....Skööönt!

Jag följde mina egna råd och passade på att sooooova... Klev idag upp 12.30! Mår som en prinsessa! På någon timme ska vi bege oss till Sävast för lite grillat älgkött och klyftpotatis....Tack Robbe å Eini, det ska bli godis :-)

Imorgon och fyra dagar framåt  e de jobb som gäller och på torsdag hämtar vi hem Gumman.... Längar så himla mycket efter henne nu!

/ Ha en skön vecka allihopa!


Barnvakts-akuten rycker ut....

Publicerad 2008-06-24 20:59:03 i inredning mm.,

Som jag tidigare har nämnt, så hade vi inte räknat med att gå på Boden Alive på vuxet vis i år. I och med att barnvakter inte växer på träd för vår del, så hade vi tänkt oss en helg, där vi åker karusell, äter glass och gör andra barnroliga saker.

Men barnvaktsakuten i Rantis ( alias faffa Tage ) ringde i kväll och berättade att de tar med sig Emilia hem efter Sunderbyn i morgon. Guu vad dom är söta! Hoppas bara att de orkar med Tjollans fart i några dagar till. (Men faffa påpekade att det skulle dom visst orka.)
Nog kommer det ju att bli tyst å tomt utan lillgumman här hemma... men hon är hel-exalterad över att få åka igen :-) och vi får möjlighet att ha lite mys för oss själva. Så Marre Lejon; Vi hakar på under helgen! Jepp, så blir det... Ladda med vin :-)

Nåväl, nu ska jag packa tjollans väska... och sen blir det sängen, har tre dagars jobbmaraton framför mig (och kan då verka som att jag gått under jorden) men sen e det helg! Jiiehhoo!

Ha re gött!


Skum midsommarhelg...

Publicerad 2008-06-20 20:39:59 i inredning mm.,

I helgen är det jobb som gäller... Fi fan, hade jag varit smart så hade jag jobbat kvällen i istället för dagpasset... Känns riktigt mysko att sitta ensam och glo på hyrfilm ikväll..(Istället för att busa med dotra, dricka en öl, käka grillat, dansa runt majstången och wänslas med karln min) Smått bortkastad kväll??? Jepp....
Nåväl...Har kopplat bort hela grejen med midsommar.. Ingen idè att sitta och sucka över det, då blir humöret inte så glatt... ( Jajamensan, tjenare tvättstugan hier aj komm! åsså blir det att dansa små grodorna med dammsugarn) Idag låtsas jag som att det är en vanlig blåmåndag...PPPffff!

Näääee, i helgen tjänar jag ju för sjutton storkovan (Om man nu kan göra det i vården...men allt är ju relativt;-) så att säga...) och sen blir det ju långledigt och då SKA Mallan ha kul!
Fi faaaaan vad jag vill göra nått kul då tjejer! Det måste vi göra eller hur? Å inge bangande!! Vi är ju för heuvarns inte lastgamla.... En riktig tjejfest! Med utgång! På färjan! Eller en grillfest! eller en Roadtrip! IKEA! Stranden!  Lycksele ska då bli av, men vad tror ni om att åka ut till Klubbviken med båten oxå?

Idag känns livet TRIST. Kan man dö av tristess??? Hallå ambulansen? Kör mig till nått jäkligt roligt ställe där jag får pinka på mig av skratt!!! (Inte bokstavligt då förstås....Haha) men det skulle fanken inte skada, att få gapskratta lite mera...

Nåväl, nu ska jag gå och tvätta, dra en sväng me damsugarn och sen kolla nästa hyrfilm.... Är ju nästan lika tragisk som han Johan Glans i "Sverige Pussas å Kramas" denna helg....

/  BLUÄÄÄÄ!!!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela