HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Tankar kring Lchf...

Publicerad 2014-09-25 18:42:08 i inredning mm.,

I vintras började vi lite smått att lägga om kosten utifrån ett Lchf-tänk. I början lite försiktigt med att utesluta mjöl, socker, potatis och pasta.. Bort med godis, fika, läsk osv.. Vi började laga maten från grunden... Ren mat utan en massa tillsatser och grejjer. Försökte hålla oss till livsmedel med ett kolhydratinnehåll lägre än 10%... och vet ni? Det funkade klockrent! Åt gott hela vintern, våren och halva sommaren och tappade 11 kg! Mådde som en prinsessa! Kände mig fräsch, pigg och fri :-) 
Under semestern och nu inpå hösten har vi däremot inte alls hållt oss på "rätt" spår...och såklart har några kilon smugit sig tillbaka igen, tröttheten och olustkänslan har oxå hittat hit... 
Så nu ska jag leta ny inspiration! Ta några dagar att tänka om, motivera upp mig och sen hoppa tillbaka på banan igen :-) 
Tomatsoppa med fetaostcreme lär vi göra några vändor i höst...

I höst ska Mallan må bra! Inte gå i nått swulligt vinteride...Nää, vill fortsätta att känna mig fräsch, pigg och fri även om det snart är becksvart dygnet runt! Så snart är det upp ur soffan och ut i friskluften! 


Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela