HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Då vare dax igen då....

Publicerad 2012-10-28 22:16:24 i Allmänt,

Jorå....Tjorvans hud e sönderkliad och eländig igen. Allt som varit så helt och fint har återigen blossat upp:-( Stackarn! Nu är vi tillbaka på ruta ett med kortison, mjuksalva, klådstillande, dermasilk, tvätta separat osv... Nu ger vi det här en vecka och sen är det in på Hudmottagningen som gäller... Förra året blev det både en vecka på sjukan, prinsessbad och ljusterapi för att få till det. Men nu ska vi mota Olle i grinden, gumman ska bli bra, baske mig!

Vill shoppa!

Publicerad 2012-10-22 19:21:54 i inredning mm.,

Fifan vad jag vill tokschlösa pengar! Vill tömma varenda sparad krona! Ta ett sms-lån och köpa nagellack! Spela på triss och vinna pengar! Pengarna var e ni nu då?! Vill tokhandla kläder! Tömma Mio på alla grejjer i min stil! Renovera och hyra in varenda hantverkare norr om Timrå! Shoppa julpynt så jag storknar, ge alla de finaste julklappar jag bara kan hitta! Fria till karln och slå till med ett gigantobröllop deluxe, bjuda en vän på tjejhelg med spa, musical och god mat.... Jag vill, jag vill, jag vill!!! Men vilja och kunna är ju inte riktigt samma sak. Ska shoppa och schlösa i veckan....

....nämligen på ett paket kaffekapslar på Coop forum...det är väl på den nivån min shoppingkapacitet ligger just nu. Bara att gilla läget och surpla på då :-P ...men börjar misstänka att jag varit en prinsessa i mitt tidigare liv...eller Pippi Långstrump. Nån med onödigt mycke gullpengar iaf...Hahaha!!

På gott och ont?

Publicerad 2012-10-17 17:39:00 i inredning mm.,

Har alltid trott gott om folk. Man vill ju liksom tro att människor är goda och vill gott...Men den illvilja, girighet och trångsynthet jag möter mellan varven gör mig både förbannad och ganska illamående! Är det meningen med livet verkligen; jag, mitt och min, sköt dig själv och skit i andra? Dom och vi? Är verkligen världen bara uppdelad i lortar och pannkakor, härifrån eller därifrån?! Är det på nått vis inne att vara en misstänksam och sluten person utan känsla för, empati och medmänsklighet? Nää, den flugan skiter jag då så fall i! Jag kommer då att fortsätta vara den jag är! Där jag vågar bjuda på mig själv, bryr mig om andra och törs släppa in folk i mitt liv oavsett lort, pannkaka, härifrån eller därifrån. Visst, jag har oxå tappat tron på människor, blivit sviken och besviken i massor och har slutat kasta pärlor år svin. Men trots det kommer jag fortsätta tro det bästa om folk, tills de bevisar motsatsen. Det ska nog till en hel del, innan bron till mig har brunnit ner för gott...Girighet, illvilja och obefogad misstänksamhet byggd på okunskap får mig däremot tamejsatan att brinna av!
 
Over and out!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela