HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Shåå hää är deee.....

Publicerad 2008-01-31 22:35:17 i Allmänt,

....att risken finns för att jag kör den repliken i morgon :-) I alla fall en eller två gånger.  Men innan jag nu kommer mig iväg, så måste jag fixa kläder, alltså dyka ner i mina ouppackade flyttkartonger och leta. Sedan ska jag tvätta brallor, få dem att torka, färga håret, kolla vilket smink som går att använda...( Var ju ett tag sen man var total-spacklad..hahaha!!)
Snacka tjejen med sämst framförhållning! Ja just det, en sväng förbi bolaget måste jag ju klämma in, en flarra vin var tanken..men vi får väl se..
Nåväl det blir no bra... Guu vad kul vi ska ha i morgon!!

I dag har jag varit superhurtig, var och tränade Aerobics. Jättekul pass! Inge "plocka-äpplen-som-en-gammal-tant-gympa" med den ständige vikarien idag...Nääe, full rulle i högt tempo i stället! Kul kul... (dock inte i morgon när jag vaknar med träningsvärk nå så in i helv*ete...nåväl ett steg närmre ett liv utan ett giganto-aschle för att se det positivt...)
Min renoveringsfrossa har för tillfället lugnat sig för er som vill veta hur det går... Jajjamän.. Nu har jag rivit ner tapeter i två av rummen och det ser numera för j'vligt ut och sen tog det av nån konstig anledning stopp....  men tror ni att en sån som jag kan stå ut med sönderrivna tapeter i sovrummet nån längre tid? Näää, bli inte förvånade om makeovern är gjord innan måndag! Haha!
Jag har då bestämt att jag ska ha väggord på väggen, guuu vad snyggt det är.  Sen får vi väl se med resten... Är det någon förresten som vet om det är dyrt att lämna in möbler till en tapetserare???

Nåväl..nu ere goodnight and sweat dreams som gäller.... (Drömde inatt att jag råkat repa sönder Stefans Tresh-Hold-skiva... fi fan vilken ångest!  Tur att det bara var en dröm...)

Vi hörs å syns! Och för er som jag inte träffar de närmaste dagarna; ha en skön helg!

// Party-party!!!!!!

Dagens asgarv!!!

Publicerad 2008-01-28 20:35:28 i Allmänt,

Är det nån som kollade Outsiders??  Att det finns tranvestiter å massa andra sorters sätt att vara är väl inget nytt, men "kvinnlig ponny" ??? Vad fan??? Jag höll på att smälla av... Man klär alltså ut sig till en ponny, med svans å allt och så vidare.....IIIUUOO!!!! Man får till och med leka travhäst... Hahahaha!!! (Snacka Torsk på Tallin-humor...)
Ni kan ju räkna ut resten... men seriöst?? Nåväl, allt är väl möjligt i USA?  Inte för att jag dömer folk och är fördomsfull, men kom igen för fasen..skaffa ett vettigt liv...eller?

// Mycket ska man vara med om...men det här tar no priset...!

En lugn helg...okej då halvt lugn...

Publicerad 2008-01-27 19:24:39 i Allmänt,

I helgen har vi tagit det väldigt lugnt. I fredags åt vi lite god mat, helstekt karrè och potatis. Lite film och tända ljus på kvällen, mysigt mysigt...
I går åkte Stefan och kollade på hockey. Brynäs vann och Stefan glad :-), jag och Emilia drog i väg för lite shopping på Storheden. Nån timme senare kom vi hem med målarfärg, lördagsgodis och köttfärs...(Storshopping!?) I dag har vi målat om vårt köksbord och stolarna, från bajsbrunt till Antikvitt... Ett riktigt lyft! Nu är det bara målning av  köksskåpen, inläggning av nya golvet, bänkskivor, kakel, ny diskho, socklar, lister samt en ny spis som fattas...höhö. Vi började även att riva ner tapeten i Emilias sovrum, för nu ska den bort!!! Rosa-grått är väl tanken där..
Köpte även färg till sovrummet... Är det nån som har en stege att låna ut??? Ni som har varit här, vet ju att takhöjden i sovrummet är hög som F..och våran stege går bara att använda ute... Nåväl,cafe-latte ska re bli, med en skön fondvägg till. Så får vi väl se vad som händer sen... hahahaha...!!! HHHmmm.. Okej, jag erkänner.. Jag har fått världens inspiration! Kika in och gör er en användare på www.styleroom.se. Där kan ni få hur mycket inspiration och idèer samt tips som helst!! Det har jag fått...
Nu ska jag gå och göra kväll med tjorvan... Hon är ingen fan av mitt bloggande...

I morgon är det full rulle igen.. förbereder mig inför Litteraturseminarium på tisdag och lite annat. Ha en bra vecka allihopa!

Kram!!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela