HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Cupcakes och muffins...

Publicerad 2010-04-25 20:35:40 i inredning mm.,

Tänkte sätta igång och baka lite här framöver. Hittade jättesöta muffinsformar idag och en till muffinsplåt så snart finns det cupcakes och muffins i mängder här i Bodsvedjan. Kom förbi och fika! Tack Eini för plåten! :-)Cupcakesrecept!

100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

receptet i sin helhet och en massa varianter på frosting hittar du här!Det är vår!

Publicerad 2010-04-24 12:18:32 i inredning mm.,

Så himla härligt! Nu äntligen går det åt rätt håll och den här hemska snön börjar äntligen smälta bort på riktigt!

Hej gräsmattan!Emilia har börjat cykla igen och fick hon som hon ville skulle hon förmodligen bo på cykeln...Igår kom fina Mia och hälsade på. Vi åt gott och satt och surrade i flera timmar. Jättetrevligt som vanligt! Fick en jättefin födelsedagspresent i förskott. Blev så glad, det hade jag inte väntat mig! Tack så jättemycket!En pentik-vas/ ljuslykta som jag själv har tittat på flera gånger :-)

Idag ska vi ha några timmar för oss själva då Tjollan är på kalas och sen följer en kompis hem och leker efteråt. Tror nog att vi smiter på stan och sätter oss ner på nått fik med en kopp kaffe och bara tittar på folk. Ha en skön helg allihopa därute!

Jag är i mål!

Publicerad 2010-04-16 19:10:24 i inredning mm.,

Idag fick jag se nått kul mina vänner! Mitt examensarbete i lärande blev godkänt! Efter många många timmar,dagar och veckor i böcker och framför datorn så har jag äntligen fått lön för mödan :-) På måndag skickar jag in min ansökan om examen och lagom till avslutningsceremonin på universitetet den 29:e maj så har jag förhoppningsvis också fått hem mitt examensbevis. Ni anar inte vilken lycka, lättnad och glädje som finns här hemma idag :-)

Nu har jag nått mitt mål; färdig förskollärare!!

/ Kram från en glad Mallan!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela