HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Påskolv ,my ass...

Publicerad 2008-03-27 12:49:43 i Allmänt,

Påsken började ju bra. God middag flera dagar i rad. Skotersafari ut till "Fallet" i stugan. Dagen efter vi kommit hem firades Tjohalia med lite tårta och några små presenter.
Nu har vi ju påsklov som det så fint heter....men fi faaaan vad vi är förkylda! Hostar och snörvlar värre än nånsin. Emilia har piggnat till men är ändå mest snorig i Sverige just nu. Gissa om den kombinationen är hyfsat jobbig!
Hon vill göra så mycket, men pga förkylningen blir aktiviteterna rätt begränsade..
Guuuu vad det skulle va kul att kunna åka på Leos eller upp till Rantis men icket... Nu är det inomhusliv som gäller. Oprah, sockerkaksbak å sagoläsning... Att tjorvan lider av tristess är nog ett faktum en sån här dag... (Orken att leka kurrogömma, giraff och bygga kojor infinner sig inte riktigt i mitt skick...)
I eftermiddag ska vi åka till Barnens hus iaf. Tänkte köpa lite Play-do, ritblock samt en CD-saga. Förkylning är jobbigt men det behöver ju inte vara outhärdligt för det...
Så påsklov med utflykter å varm choklad? My Ass!!

/// AAAATTJHOO!!!

Senare på kvällen....

Fi fan vad dyrt det alltid har en förmåga att bli på Barnens hus... Jisses, hade tänkt köpa lite playdo åsså kom vi hem med en massa annat :-) Nåväl, Madickenfilmen köpte vi. Älskade den när jag var liten! Japp, jag var Madicken och syrran fick det ärofyllda uppdraget att var Lisabeth, efter att jag sett filmen gång på gång.
...Emilia var dock inte så himla imponerad , för henne är ju Emil i Lönneberga det som gäller. Kom på att jag gillar Madicken lika mycket än idag. Vad jag oxå kom på idag var ju att det romantiska-shabby chic temat vad gäller inredning kan fara dit pepparn växer! Det är ju Junibacken-stil som gäller! ( Jo just det...hur fan går det ihop med ett 80-tals hus?? Nåväl..kommer nog på nått klyftigt....)
Nåväl... Nu ska jag försöka plita ner några rader i mina satikens kursuppgifter...som aldrig verkar bli klara! BLÄÄÄ!!

/// Attjjooouuu!!! X en miljon!!

En gettogether?

Publicerad 2008-03-20 11:52:06 i Allmänt,

Som de flesta redan vet så drar ju min kära sambo iväg till Spanien i april. Han blir borta en vecka och då tänkte jag att det skulle passa bra att....

.....äta lax å skaldjur! Hahaha!!!
Jo det är sant! Stefan avskyr ju detta mer än nått annat, och jag älskar det ju då förstås....men som ni då kan förstå så blir det inte skaldjur och lax så ofta här i huset....
Det skulle då vara sååå himla kul att ha en tjejmiddag/tjejfest! Lite knytis å vin, kanske premiärgrilla ha lite allsång osv. Vad tror ni? ( Ta med singstar / Gura, nån?) Kommer att ringa runt och fråga er allihop, men om ni redan nu vet säkert att ni skulle kunna haka på, så hör av er här, så spikar vi ett datum! Eftersom att jag inte har så stor tillgång på barnvakt, så får det bli en någorlunda lugn tillställning. ( Inga pizzor i buskarna me andra ord, eller avsaknad av balansen, hahahaha!!! Men toksvammel å vinlull går bra! )
Sova-över-möjlighet  finns för den som vill å har svårt att ta sig hem på kvällen... (Å tack vare fru Danell, så blir det i så fall i nymanglade sängkläder :-D)

Lina å Anna? 
Eini? Höra me Mia?
Marre? å Moa?
Syrran?
Mia i Lule?
Carina?   (Fast du inreder väl lägenhet då? :-) men utifall att du mot förmodan e i krokarna den helgen, så är du så välkommen, gäller även Fru Danell oxå:-)

// Väl mött andra eller tredje helgen i april då?

Jag vill ha påsklov!

Publicerad 2008-03-19 18:58:14 i Allmänt,

Fi faan vad det känns surt! Vi är lektionslediga i två veckor nu...Tror ni att jag får vara ledig för det? Nääää inte då! Nu får jag igen för att jag har slirat me kursuppgifterna... Nu har jag fem arbeten som ska vara klara till den 31 mars...och första april börjar nästa kurs. Så var det med den ledigheten...GRRRRR!!
Nåväl, knåpade ihop ett av dom idag...så nu ere bara fyra kvar...Jiiheeoo!! Tror aldrig jag har varit så fucking skoltrött som just nu. Den här terminen känns inte alls förskole-relaterad.... mest bara inriktat mot de senare åren med betyg å en massa annat... Längtar till inriktningen i höst!

Nåväl, i morgon ska vi in till stan och shoppa lite käk och påskrelaterade prylar....Klä ris med fjädrar å sånt blir det mot kvällen. Var på Ica nyss, jisses folk var ju som tokiga! Det blir då vad man gör det till minst sagt..
Kommer du ihåg Zara då vi var påskkärringar i Rättsel och fick en näve oanvändbara 10-öringar! Hahaha!!
Vad ska ni andra ha för er i Påsk? Här blir det väl nån form av påskmiddag på fredag och på Lördag bär det av till Rättsel (föräldrarna) för lite umgänge med släkten. På måndag fyller gumman år och sen bär det iväg till Rantis.

Glad påsk på er! Kuckelikuuuuu!!!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela