HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Fullt upp!

Publicerad 2008-09-30 14:04:35 i inredning mm.,

Guu vad mycket det är att hålla reda på nu... Nog går hjärnan på högvarv alltid! Tentan närmar sig med stormsteg, matten ska snart vara klar för redovisning. Bilen ska in på rep, måste avboka lite grejer, måste komma ihåg Tjollans tandläkartid och lämna tider på förskolan, i morgon har vi barngympa; måste komma ihåg att ta med pengar. Måste åka och handla käk snart, får inte glömma att få undan den där förbaskade tvätten...  Nästa helg är det kalas; men vi måste komma på hur vi ska göra, Ska jag åka ensam eller åker vi båda? Kommer fammo och faffa, kommer det gå? Hur gör vi annars? Håhå.. Skulle behöva städa här hemma oxå... Rensa bort lite grejer, kanske baka oxå... När ska jag hinna allt???

Vad jag skulle vilja göra...

Skippa alla måsten!!! Köpa en hink färg och en vinflarra... Låtsas att det är fredag hela veckan! Eller ännu bättre, varför inte dra till Thailand i ett halvår och bara skita i allting? Sååå skönt det skulle vara just nu!

Vad jag ska göra....

Jag ska ta tag i allting med en jääääla fart och till helgen ska jag på mega-loppis på Arcus. Jag ska banne mig köpa min hink med vitfärg och få utlopp för kreativiteten.....allt på Fredag.//Leeeeeedighet, var är du???????

Den grå vardagen är här...

Publicerad 2008-09-24 21:41:06 i inredning mm.,

...grå och grå... Inte riktigt. Mer orange, röd och gul om man tittar ut genom fönstret. Sommarblommorna ligger i komposten och enris och Ljung fyller ut blomlådorna. Utemöblerna är inplockade och groventrèn är åter husets ingång...
Snart kommer snön....

...och jag lääängtar! Jo det är säkert! Jag vill ha snö nu! Vinter....advent, jul... Sååå mysigt..

Nåväl, innan dess ska jag ta mig igenom sista inriktningen mot förskolan. Det går än så länge helt okej. Fixade art-kunskapstentan gallant! Ett fel bara! Sen är det bara den stora NO-tentan i oktober och kursuppgifterna i Matematiken kvar... Men det känns rätt bra :-)
I morgon ska bilen besiktigas och förhoppningsvis ska det väl gå bättre än med Audin... I annat fall får jag väl seriöst överväga om jag kanske ska hålla mig till bussåkande... Är ju ingen bil-kunnig människa egentligen... Bara det där mest grundläggande...  I morgon ska oxå hämta ut mitt paket med kläder, så det får väl bli dagens tröst om det nu skulle gå åt fanders...

I helgen ska jag vara social som bara den! På fredag ska jag och Tjorvan våldgästa Marre Lejon, se en film eller bara snacka dynga :-)medan min käre hälft är på grabbfest (eller heter det gubbfest numera??Hahahah!!!)  Ev. sover vi där om vi blir trötta...På lördag åker jag hem till Boyn (Älvsbyn) och umgås med Anna och Lina över en god middag och lite vin.
Ska bli kul!

Tja.. Så här ser vardagslivet ut här hos oss.... men det blev inte så grått och tråkigt som jag trodde att det skulle bli (då i sommras..)  Det enda är väl att jag tamejfasen har växt fast framför TVn på kvällarna! Skulle behöva bli lite aktiv....
Tänker börja cykla några dagar i veckan... till att börja med...

Vi ses eller hörs!

Helg i Rantis...

Publicerad 2008-09-21 20:33:15 i inredning mm.,

I helgen har vi varit uppe i Rantis. Men jag och gumman inledde ledigheten med kalas på Leo`s Lekland. Syrrans Alexandra har ju fyllt 6 år! Stora tjejen! Emilia var kanske inte helt med på noterna från början... "vaddå gå in i ett rum när man kan springa direkt till rutschkanorna??"  men hela helgen har hon pratat om kalaset i discorummet i alla fall, Riktigt bra idè, syrran:-) Kanske vi måste härma sen.... Nåväl, tack för några roliga timmar!

I alla fall... Sedan bar det av till Rantis.. Där vi på lördan klev upp med tuppen och begav oss ut på harjakt... (fast det blev ju mest korvgrillning, skogskaffesurplande och lite exkursion för min del...) Hittade rätt på lite olika mossor som kommer på tentan.. På lördagkväll studerade jag fammos stickning och det hela slutade med att jag nu är sticknings-kunnig! Jepp, har börjat på en halsduk! Dè ni!
Nåväl, i morse drog vi oxå ut i skogen och det höll på bli en hare... Men nära skjuter ingen...
Lite spänning fick vi ju vara med om i alla fall:-) Sedan tillbaka för bastu och middag åsså hem.... Jättemysig helg!

Nu är batterierna laddade inför veckan... I morgon har vi exkursion och artkunskaps-tenta.. Tror fanken jag kommer greja det, har ju blivit lite av en skogsmulle numera jue! Haha!

Ha en najsig vecka, så ses vi eller hörs...

/ Skogsmullen

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela