HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

På önskelistan...igen...

Publicerad 2010-06-29 22:23:08 i inredning mm.,Franskt handmålat kakel...så vackert! (De här är från Franska kakelbutiken)

Smakar det så kostar det också...dessa små rackare kostar 129:- st och jag behöver väl sisådär 50-60 stycken. Men man kan väl altid köpa en eller några plattor då och då och samla på sig, så är kaklet komplett om några år..

...lagom till när vi säljer huset...och flyttar in i vårt sekelskifteshus..PPPFFF! :-)

Fönster del 2.

Publicerad 2010-06-27 19:13:05 i inredning mm.,

Jorå...nu är köket så gott som färdigmålat och idag tvingade jag med mannen till stan för att köpa nya hissgardiner. Blev ett rejält lyft tycker jag :-)...det tar sig sakta men säkert. Idag har Stefan börjat med TV-rummet, blir så bra! Men en sak är säker, det här kommer jag bara göra en gång i livet. Skulle vi nån gång byta boende, så är det inte till ett boende med bruna fönsterkarmar, det är ett som är säkert.  Nåväl...ska gå och göra en insats själv. För i morgon börjar mitt nattjobb och då är jag inte till så mycke nytta på dagarna ett tag fram över :-) Ha det bra där ute allihopa!

Midsommar...

Publicerad 2010-06-27 19:07:03 i inredning mm.,

Då var midsommarhelgen över för den här gången. I år åkte vi till Njallejaur och firade med familj och släkt. God mat, fint väder och en hel del skratt :-) Lite pics;...det var några stycken som kom :-) 6 tält och 5 husvagnar tog plats....den obligatoriska dansen runt stången till Emilias stora förtjusning :-)...att cykla hela dagen och långt in på kvällen var också kul!...gjorde ett fynd bakom bilen under kvällen...Emilias verk visade det sig:-)


Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela