HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Taa da! Det börjar ta sig...

Publicerad 2009-01-30 23:02:14 i inredning mm.,

Nu är äcklo-fondväggen ett minne blott...hehe! Äntligen klar med första varvet färg..det ser ut som ett bombnedslag här inne...men innan söndag ska re vara heelt klart! Är sååå nöjd med färgen! Lite mörk..men rummet är ju så vansinnigt stort så det känns som att det inte spelar nån roll :-)
I morgon (om jag får med Stefan..) så åker jag till Luleå och kollar ut en fondtapet oxå! (Började att försöka mig på att fältmåla sista väggen randig på diagonalen men nu är jag slut som artist)  Fonden ska i alla fall upp bakom Tv:n tänkte vi. Kanske skulle se schysst ut att sätta upp Tv-n på väggen? Vad tror ni? Jaja, här får ni en skymt av röran :-)Marre och Emil har varit förbi och sett röran live! Emp och Emilia kollade Wall-E och sedan käkade vi.. Ungsstekt lax för morsorna och fiskpinnar till kidsen :-) Spelade spel oxå...hihi, vikket bra spel det är! Spelreglerna är väääldigt flexibla, så man kan anpassa lite som det passar :-) Barna var ju helproffsiga! Kul att ni kom! ( Blev ju lite tjutande där på slutet....men det var nog för att en trött "brandvarnare" gick i strejk...hoho jaja...!)

Tidigare idag hade vi vår första danslektion! Skiiitkul!!! Vi twistade, tog några flamenco-moves och fick öva in nån sorts koreografi (nån variant av modern dans kanske?)som var superjobbig (var helt blöt av svett!)  sedan gjorde vi en massa annat som man kan genomför med kids oxå... Riktigt roligt, värsta endorfinkicken jue! Kanske borde testa på fritiden? Känns som min grej!


Nu ska jag sluta för idag...och hiva mig in i duschen och sedan sussa gott.
Natti Natt!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela