HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Begravning och vattkoppor...

Publicerad 2009-03-30 17:18:39 i inredning mm.,

Då var den här helgen över. I lördags var det begravning för svärfar. Så stämningsfullt och fint men samtidigt så otroligt känslosamt förstås. Väldigt många kom och tog farväl (220st) och många hälsningar genom telegram efteråt. Min svärfar var en omtyckt människa...nog är det tomt alltid..

Samtidigt under helgen fick Emilia vattkoppor. Allt började i fredags, då jag hämtade henne på förskolan. I bilen på väg därifrån och på väg mot Rantis säger hon; "Titta mamma på min mage, jag har fått en vattkoppa! Den har jag visat för fröken idag!" 
Jasså.. väl framme i Rantis fick jag lov att inspektera tjejen...och mycket riktigt, hela magen full! I kyrkan på lördagen sov Emilia..och i går hade hon 40 graders feber...Stackars vän! I dag är hon på benen igen...full rulle med andra ord. Vi kommer dock att hålla oss hemma den här veckan till att börja med.

När båset är tomt så saknar man kon...

Publicerad 2009-03-30 17:17:27 i inredning mm.,

...eller hur var det nu?

Stefan blev kvar i Rantis i några dagar efter helgen... och herre je vad det är tomt här hemma! Ska bli så najs när mannen kommer hem igen... Mysa, mysa och åter mysa...
Har pysslat om gumman,städat ur huset, tvättat 5 maskiner tvätt, suttit och hängt här på nätet och nu vet jag banne mig inte vad jag ska hitta på! Gumman har somnat i soffan....nä...ska nog ta och ringa till honom nu :-)

Emilia 5 år!

Publicerad 2009-03-24 21:00:37 i inredning mm.,

Den som fyller fem år idag, räcker upp en hand! Hihi... så har det låtit hela dan :-) I morse klev jag och Stefan upp redan kl. 05.00 för att kunna sjunga och uppvakta vår morgonpigga tjej :-) Sedan har det blivit Räser-bils-kalas här hemma ikväll :-)

Älskade vän, tänk att du har blivit så stor! Puss på dig!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela