HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Begravning och vattkoppor...

Publicerad 2009-03-30 17:18:39 i inredning mm.,

Då var den här helgen över. I lördags var det begravning för svärfar. Så stämningsfullt och fint men samtidigt så otroligt känslosamt förstås. Väldigt många kom och tog farväl (220st) och många hälsningar genom telegram efteråt. Min svärfar var en omtyckt människa...nog är det tomt alltid..

Samtidigt under helgen fick Emilia vattkoppor. Allt började i fredags, då jag hämtade henne på förskolan. I bilen på väg därifrån och på väg mot Rantis säger hon; "Titta mamma på min mage, jag har fått en vattkoppa! Den har jag visat för fröken idag!" 
Jasså.. väl framme i Rantis fick jag lov att inspektera tjejen...och mycket riktigt, hela magen full! I kyrkan på lördagen sov Emilia..och i går hade hon 40 graders feber...Stackars vän! I dag är hon på benen igen...full rulle med andra ord. Vi kommer dock att hålla oss hemma den här veckan till att börja med.

Kommentarer

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-03-30 17:45:04

usch.. vattkoppor är inte kul, men skönt att hon får det nu och inte när hon är 25 eller nåt sånt.. :)



Jo man har förstått att Tage var omtyckt av många många.. Oerhört känslosamt kan jag tänka mig att begravningen var. Kram!

Postat av: Carina

Publicerad 2009-03-31 20:41:01

Krya på dig Emilia!

Postat av: Marie

Publicerad 2009-04-01 21:59:16

Då kan ni också kryssa i "Då var det avklarat-boken" att ni gjort bort vattkopporna! Skönt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela