HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

The same procedure as last year...åååhh!!

Publicerad 2008-12-30 14:38:02 i inredning mm.,

Jepp, imorgon e de nyårsafton och gissa vad jag har dragit på mig, förstås! Halsont, heshet och nästäppa.... Vad drog jag på mig förra nyåret? Halsont, heshet och nästäppa! Min alldeles egna lilla tradition? Låter som en jävla korp när jag pratar! I morse hade jag inte ens nån röst... Har hällt i mig typ 3 liter thè med honung... Förhoppningsvis har jag väl piggnat till lite mer till i morgon.... Suck!

// Kraaaax!

Julen 2008

Publicerad 2008-12-29 16:42:50 i inredning mm.,

Så var julen över för den här gången. Mysigt har det varit... Fina klappar och massor med god mat. Julhelgen tillbringades i Rantis. Fick bl.a garn och stickor i julklapp och en kurs i strumpstickning... Så nu ni, har jag börjat på ett par tjocksockar till Emilia (sen om dom blir klara innan sommarn återstår ju att se...Hahahaha!!) men det går faktiskt över förväntan :-)
Natten mot juldagen fick Emilia örsprång..Grät och gnydde flera timmar. Gissa om vi var oroliga för öroninflammation! Det gick dock över och när hon vaknade på morgonen var det som om inget hade hänt...Så här får man vara klädd när man ska ut och provåka nya skidorna och har haft ör-språng hela natten :-)Klockan var ca 14.00 här... Jättehäftigt ljus när det skymde på!...åsså en bild på årets julbuffè. MUMS!  Nog kan dom det där med mat mina svärisar!

I lördags åkte vi till mina föräldrar på middag...och lite partaj. Nog blev det party alltid! Blev nog så lullig och svamlade nog av örona på både den ena och den andre...Hoho jaja...Nåväl hade bara trevligt och det var väl huvù-saken! Hahaha!
 
Idag har vi varit på Mellandagsrean och fyndat.... Ett par skitsnygga stövlar och några tröjor fick jag med mig hem och Stefan hittade sig ett par jeans.Now i`m ready to sväääng dom lurviga!

God jul!

Publicerad 2008-12-22 19:53:30 i inredning mm.,

Hoppas att ni har börjar varva ner allihopa. Här slappas det på hög nivå. I morgon bär det av norrut. Hoppas att vädret är någorlunda och att älgarna håller sig ur spår... Nåväl hur det än blir så samåker vi med Robbe och Eini med familj. Ganska skönt att göra så utifall att det skulle hända nått efter vägen..
Nu är julklappsinköpen avklarade (några till och med tjuvöppnade) och idag har jag införskaffat en klänning till festhelgerna.Några fler bilder blir det inte för denna gång (Kamerajäkeln la av...) men återkommer med uppdatering efter jul :-)
Hare gött!

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela