HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Måsten...

Publicerad 2014-03-29 13:40:43 i Allmänt,

Jisses vad det tinar och smälter nu! Skönt! För nu e jag less på snön! Vill bara börja ta tag i alla måsten här i huset...och det kan vi snart börja grejja med! Har så vansinnigt mycke bråte som ligger och skrotar överallt! Vår plan är att allt jox ska vara borta innan påsk. Så att vi sen kan sätta igång med både badrum och nya hallen... First things first så att säga.. 

I sommar är ju planen att putsa till det lite på utsidan av huset oxå... Fräscha till fönsterkarmar, knutar, vindskivor, byta altan och ytterdörrar, ny markisväv i markiserna osv.. Får se vad vi hinner med:-) 
..men nu fixa lite fika i världens skönaste kök! I helgen ska vi ha lite födelsedagsfirande för Emilia...

Ha en skön helg därute!


Produktiv helg!

Publicerad 2014-03-23 22:19:04 i Allmänt,

Undrar om energin har börjat återvända så sakteliga? Är inte dödstrött efter jobbet längre...och kommer till skott med sånt som känts tokjobbigt länge.. Vaknar utvilad redan vid 8-tiden under lediga dagar och sätter fart! Än har jag inget sug efter att hiva mig ut i spåret lr. efter vägarna... Men det kommer när det kommer... Tänker inte ha bråttom... Bara njuter i detta nu över att ork och energi är tillbaka :-) 
I helgen har jag hunnit med massor! Barnvaktat/Tvätt/städ/handlat/gjort en laddning müsli/bakat äggmuffins/renbäddat osv..och ännu har fixarsuget inte lagt sig! 
Knåpade ihop en bricka till köksbordet i dg oxå... Blev precis som jag tänkt mig! 
Brickan köpte jag för 10:- på loppis. Spikade fast flörtkulor under och målade hela rasket svart... 

I morgon har vi födelsedagsfirande här i huset då Tjollan fyller 10 år... Vart har tiden tagit vägen?! Var ju nyss som jag hade vant mig vid att definieras som småbarnsförälder... Men den tiden är förbi... Nu är man väl Tweenieförälder eller vad det då heter:-)  funkar det med! Är en härlig tid nu! Upp och ner...det går fort i svängarna...men däremellan så har vi det så bra! 
Jorå...nu preppa inför morgondagen! 
Ha en skön vecka därute!

Köket...

Publicerad 2014-03-15 16:40:33 i inredning mm.,

Nu börjar vi vara så gott som toknöjda över vårt kök.. Vi började renoveringen i augusti-13 och blev så gott som klara just före jul... I veckan kom köksmöblerna som jag har drömt om oxå :-) Har fortfarande svårt att tänka att vi gjort allt själva.. (Ja, förutom att mickla med vattnet...Tur att svågern ville hjälpa med det:-) ) Skulle aldrig ha vågat ge oss i kast med ett köksprojekt för några år sen... Men vi har väl blivit lite modigare med åren? ;-) I veckan satte jag oxå upp våra kökslampor... 
E så nöjd! Älskar att sitta i köket med en kopp kaffe och bara filosofera numera... 
Igår bjöd vi på middag oxå ...och rymdes allihopa... Förr åt vi i omgångar när vi var många...
Såklart så är det ju alltid sånt där småfix kvar att göra... Men nu fyller köket sin funktion... Småfixet kan vi nu poa på med när vi har lust... DET känns skönt! En omtapetsering ska det väl oxå bli i framtiden... Men det får bli när det blir...

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela