HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Det vill sig som inte...

Publicerad 2012-08-06 19:12:29 i inredning mm.,

...det här med att komma i form. Alltså vad är egentligen att komma i form? Jag kanske inte är gjort för att passa i just den formen som man tänker på när man tänker på att komma i form?? Jag kanske är gjord för att vara i en annan form. Jag kanske ska vara rund som en boll? Det kanske är min grej med bilring och en rumpa på 1 kvm i area? Eller vad vet jag?
Jo det jag vet är att; Jag hade ett årskort på Step-in. Ett medlemsskap i Viktklubb. Superappen "från soffpotatis till spingare på 7 veckor". En värstingträningscykel stående i vardagsrummet, springskor, fitnessdojjor och prommeskor för MÅÅNGA slantar. Det vill säga alla möjligheter i världen att bli värsta superdeffade milfen med magrutor och grejjer.... Jorå...chanser som inte riktigt har bitit sig fast på mig. Det är väl som att hälla vatten på en gås eller nått det här med fomeri och sånt.
Bläää....! Men nån gång kanske? :-P

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela