HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Överlevde dagen och bantade....NOT!

Publicerad 2007-09-17 20:07:41 i Allmänt,

Det gick! Vad jag var nervös igår. Jag har alltså klarat dagen på två snusar.  (och typ 35 tuggummin, så nu är magen gasig som en zeppelinare...) Har inte fått nåra utbrott på min älskade hälft heller. Det kan ju faktiskt gå det här....
 
LÅNGSÖKT....

Kom och tänka på en helt annan grej. Så här i dessa tider när man ska vara sååå himla nyttig. Skulle äta frukost i morse och tänkte först ta ett glas Standardmjölk. Kom på att den är ju så fet, den kan ju inte vara så nyttig. NÄä, så då tänkte jag ta juice i stället men GUUUUD vad mycke socker det är i den!!!!!
Vad gör man då? Kontentan av det hela blev att jag drack thè me varken socker eller fett. Kom till skolan SKITHUNGRIG och 2 timmar senare käkade jag en  STOR macka,  FET yogurt och 2 chokladbitar.

HUR KOKO får man va!!!

Första dagen på mitt nya liv.. eller hur var det nu egentligen?

Publicerad 2007-09-16 20:48:08 i Allmänt,

I går kväll bestämde jag mig såå stort, nu ska det bli av, nån gång måste jag ju ta mig i kragen och så vidare.  Glad i hågen efter ett par öl, ni vet... SHHÅ HÄ E DE!!!!!

....Bestämde jag mig att nu ska jag sluta snusa!  Hela dagen i dag (söndag) har jag lyckats hålla mig. 

(Nästan... hittade en dosa i min väska.... "JIPPIE!!!" tänkte jag;  "FÅ HIT, GE FAN IDOM" tänkte nog Stefan... Det hela slutade med att jag hotade med att om jag inte får dosan så går jag och köper GROVSNUS i morgon, så jag fick den för stunden iaf..)
 
Ett och ett annat utbrott har jag väl fått. Mest på Stefan men även på vår nya stekspade... (Ligg kvar på Golvet då för fan, Stekspadsjävul!!!!  Moget.....)

Jag brukar inte vara så lättirriterad, men om man äntligen har kommit över tanken på de ljuvliga prillorna och just har lagt sig där på sängen med en bra bok, just då ropar Stefan; "vart är det där pappret!" eller "har du hört att sångarn i Tjonkomonko har blivit gitarrist nu!?" eller nått i den stilen,  då skulle jag nästan vilja ha en rulle silvertejp och en stoor papperstuss och korka igen munnen på honom.
(Sen skulle jag ju förstås få dåligt samvete och vilja pussa på honom, så då skulle jag ju vara tvungen att ta bort alltihop, men men vad tänker man inte för sjukt ibland.)

Tänk att ens fråga nått så korkat när jag ligger där och försöker komma över den värsta abstinensen...

Så här i efterhand när det nu ha lagt sig så har jag kommit fram till följande:

1, Jag är en riktigt tonårstjurig kärring, iaf när jag e utan snus....

2, Stefan, stackarn kan inte ha haft så himla kul idag. Här ska han peppa och stötta mig och får bara skäll å gnäll tillbaka

3, Sluta aldrig att snusa om Emilia har en "Jag vill inte, DEE Gööö jag inte viiisst, näänänänänänä, blä, DU E DUM MAMMA" - dag.

Nu är dagen slut i alla fall och i morgon har jag heldag på skolan, Emilia på dagis (Huja, Blivande FSKL som säger dagis...fyfy..men men.) å Stefan på jobbet. Vi brukar vara trötta å tjuriga alla tre, så det blir en utmaning. Utan min KRONAN-dosa alltså..
Ha re bra!

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2007-09-16 20:13:54 i Allmänt,

Äsch fasen nu missade jag att göra en sån där rolig inledning som alla har. Men den får väl hamna här då. Nu har jag oxå startat upp en blogg. Det händer massor nu i min och min familjs tillvaro som kan vara kul att skriva om.

Jag kommer att  skriva om allt i från hur den gråa vardagen ser ut hos oss till det nya fina golvet vi ska sätta in i nya huset och alla CULT- grejor jag dagdrömmer om...

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela