HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Tiden går fort!

Publicerad 2013-09-10 15:42:18 i inredning mm.,

Jisses! Kikade in här och insåg att min bloggpaus har varar i 4 månader nu.. Har liksom inte haft nån inspiration... Åsså tar det ju knasmycke tid att ladda upp bilder och grejjer.. 
 
Men nu e jag tillbaka lite smått! Har haft en superhärlig semester i sommar.. Och alla de där planerna inför den som vi hade i våras blev förverkligade:-) Började om att jobba i början av augusti igen.. och semester behövdes! Vilken energi jag hade när jag började om! Laddad och inspirerad...nästan längtade tillbaka! 
 
Nåväl... Nog om det:-P alltså tänk att vi redan är inne i september! Shit vad tiden går fort! Augusti kom och gick... och jag blev äntligen moster igen :-D Till en liten Sally som kom till världen för några veckor sen... Så himla liten och fin!  Längtar tills sockergrynet har vuxit lite... För gissa om moster ska kidnappa na' när pärona tänker gå ut och äta finmiddag å sånt..hihi! Men än så länge får moster hålla till godo med att snusa på lilla huvvet och låna na i famnen nån stund då och då... Inte så pjåkigt det heller! 
 
En annan grej som inte heller är så tråkig är att om två dagar kommer vårat nya kök! ÄNTLIGEN!!  Som jag har fantiserat och visualiserat om det! Kanske ända sen vi flyttade in... Men nu är det dags:-D  lägger väl upp nån bild då och då här framöver... Lär ju ta tid att ro iland operation kök, då jag och maken ska göra allt själva... 
 
Hare gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela