HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Lever och mår!

Publicerad 2012-05-05 18:26:21 i inredning mm.,

...och har inte alls haft tid att blogga. Men lever och mår därefter ;-) Jobbar, äter och sover... typ. Firat Valborg hos syster med sambo. Görgod mat åt vi! Badade och hade jättetrevligt!
Just nu laddas det väl lite smått inför mitt kalas här framöver oxå. Har inte tänkt ställa till med några stora grejjor utan en middag och umgänge för syskon och goa vänner med respektive. Räcker fint! :-) Tror att vi kommer få en rolig kväll! Äsch  nu kommer jag inte på nått mer spännande att förtälja:-P Men återkommer igen!
Nu lite lördagsmys! So long!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2012-05-09 22:37:59

Man väljer själv hur man vill bli firad! Stort eller litet eller inget alls. Det finns inget rätt eller fel. Vi är alla olika. Roligheten sitter inte i hur många som är bjudna! Vi kommer att ha såå roligt! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela