HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Nu växer det...

Publicerad 2012-06-04 16:51:29 i inredning mm.,

Har liksom inte reflekterat över det förrän idag. Alltså vad det växer...när jag kom utanför dörren första gången idag så kände jag det; doften av hägg! Det betyder att nu är det sommar! Oavsett spöregn och kyla :-)
Här är våran häggmispel som jag så tappert delade för några veckor sen...
Titta! Mina pärlhyacinter har tittat upp :-)
Min risiga och orensade rabatt :-) Har liksom gett upp hoppet om den...Tror att det ska få växa fritt i sommar åsså ser vi vad som händer! Det är liksom dit-tryckt lite av varje...Nåväl...nu middag och sen kolla runt på nätet hur man sätter löshår. För i morgon ska jag nämligen agera baluppsättnings-människa! Håll tummarna för mig...:-) Pics inom kort! Häjrå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela