En god kaka!
Maraboukaka
5 ägg
4 dl strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
3 tsk bakpuver
2 msk kakao
2 dl vatten
200g smält margarin
100 g hackad Marabou-dajm
Glasyr
3 1/2 dl florsocker
1 msk kakao
4 msk smält margarin
3 msk kallt kaffe
1 tsk vaniljsocker
100g hackad Marabou-dajm
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda mjöl, kakao och bakpulver i en separat bunke och vänd sen ner blandningen i äggsmeten. Rör ner vattnet och margarinet och tillsist chokladen.
Grädda kakan i långpanna i ca 25 min på 200 grader.
Bred över glasyren nar kakan svalnat och strö tillsist över den hackade chokladen.
5 ägg
4 dl strösocker
4 1/2 dl vetemjöl
3 tsk bakpuver
2 msk kakao
2 dl vatten
200g smält margarin
100 g hackad Marabou-dajm
Glasyr
3 1/2 dl florsocker
1 msk kakao
4 msk smält margarin
3 msk kallt kaffe
1 tsk vaniljsocker
100g hackad Marabou-dajm
Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda mjöl, kakao och bakpulver i en separat bunke och vänd sen ner blandningen i äggsmeten. Rör ner vattnet och margarinet och tillsist chokladen.
Grädda kakan i långpanna i ca 25 min på 200 grader.
Bred över glasyren nar kakan svalnat och strö tillsist över den hackade chokladen.
Mums!

