HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Fullt upp!

Publicerad 2008-09-30 14:04:35 i inredning mm.,

Guu vad mycket det är att hålla reda på nu... Nog går hjärnan på högvarv alltid! Tentan närmar sig med stormsteg, matten ska snart vara klar för redovisning. Bilen ska in på rep, måste avboka lite grejer, måste komma ihåg Tjollans tandläkartid och lämna tider på förskolan, i morgon har vi barngympa; måste komma ihåg att ta med pengar. Måste åka och handla käk snart, får inte glömma att få undan den där förbaskade tvätten...  Nästa helg är det kalas; men vi måste komma på hur vi ska göra, Ska jag åka ensam eller åker vi båda? Kommer fammo och faffa, kommer det gå? Hur gör vi annars? Håhå.. Skulle behöva städa här hemma oxå... Rensa bort lite grejer, kanske baka oxå... När ska jag hinna allt???

Vad jag skulle vilja göra...

Skippa alla måsten!!! Köpa en hink färg och en vinflarra... Låtsas att det är fredag hela veckan! Eller ännu bättre, varför inte dra till Thailand i ett halvår och bara skita i allting? Sååå skönt det skulle vara just nu!

Vad jag ska göra....

Jag ska ta tag i allting med en jääääla fart och till helgen ska jag på mega-loppis på Arcus. Jag ska banne mig köpa min hink med vitfärg och få utlopp för kreativiteten.....allt på Fredag.//Leeeeeedighet, var är du???????

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela