HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Ny energi!

Publicerad 2014-02-22 22:43:32 i Vardagslivet, det ljuva...,

Blev ett toklångt blogguppehåll igen... Mycket som tagit upp tid så bloggeriet har liksom hamnat i skymundan. Men nu har inspirationen vaknat ett smula:-) 

Jisses vad vi har jobbat på hemma i huset under hösten! Blev både nytt kök, nytt rum till Emilia, en makeover av både vardagsrum och hall innan vi drog i bromsen för ett tag:-) Julen kom och gick och vi myste på och njöt av ledigheten. Sen tillbaka på jobb och skola... Men kände mig totalt energilös...Ville bara sova...Orken bara försvann. Kämpade både på jobbet och privat...Hjärtklappning och yrsel...trött.. 

Så för ett tag sen bestämde jag mig för att göra något åt saken! Nån rejäl förändring! Så provade att stuva om i min kost..lite sådär smyg-Lchf..bara för att se om jag fixade en tillvaro utan karra och fika och sånt.. Men halvhjärtade försök funkar inte för mig... Så nu har jag gått ALL-IN! Inget socker och så få kolhydrater som möjligt i det jag stoppar i mig..

...och tro det eller ej men efter 1 vecka känner jag inget sockersug alls! Är betydligt piggare också! Den där trötta olustkänslan har försvunnit...och för första gången på länge känner jag mig positiv och nyfiken! Orkar ta tag i saker och är inte totalt däckad efter en dag på jobbet :-) Att både dubbelhakan och putmagen har försvunnit gör ju ingenting det heller;-)  Så nu är planen ALL-IN mars ut...och sen ser jag hur det känns. En månad i taget...så långt fokus kör jag på nu. Men att återgå till att frossa på kladdkaka, semla och annat lite halvsovande och energilös... Dit vill jag inte tillbaka

Kommentarer

Postat av: Carina

Publicerad 2014-02-23 08:53:19

Jättebra gjort! Skönt att du redan känner skillnad. Bra att du tar det månad för månad för annars kan man lätt ge upp. Och när kosten känns naturlig i vardagen kan du börja träna, då kommer du att känna dig än mer piggare!

Kram

Postat av: Malin

Publicerad 2014-02-23 13:53:18

Hoppas på att träningssuget ska kicka in här framöver.. Enligt vad jag har läst så ska fokus ligga på kosten under de första veckorna och sen när resultat börjar kännas kan man gå över till att komma igång med träning..Just för att omställningen inte ska bli större än vad man klarar av... Känner redan nu att det småspritter... Men ska inte lägga in femmans växel direkt den här gången ;-) Fast fortsätter det att funka så här bra så är det nog träningen inte långt borta:-)

Postat av: Camilla

Publicerad 2014-02-23 13:58:29

Vad roligt att du känner resultat så fort och att du mår bättre av det!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela