HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Julen 2012!

Publicerad 2013-01-06 21:53:29 i inredning mm.,

Jorå...den kom och gick. Har haft superhärliga lovdagar! Pics!
 
 
En bildkavalkad med god mat, pyssel, pynt, julklappar, vintersolståndet, en tur i backen med Emilias nya skiboard, tomtevikarierna som ställde upp när inte tomten kunde komma och annat. 
 
Nyår fick vi fira hemma...då ingen av oss var särskilt pigga och fräscha. En lugn kväll med god mat, Cluedo, film, sparktur för att spana på fyrverkerier åsså en skål vid midnatt :-)  I morgon är vardagen tillbaka här i huset... Jobb och skola/fritids väntar... Ska bli skönt det med på sitt sätt. Att komma in i vardagsrutinerna igen...Jobba på på jobbet och här hemma med lite projekt i huset :-)  Ha re gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela