HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Regn...

Publicerad 2009-06-14 20:52:13 i inredning mm.,

...inse att det är den mest ljusa tiden på året men lik förbaskat så lyser lamporna här inne. Hallå, solen?! Var è du?! Nåväl i dessa regniga dagar kan man väl inte annat än att börja spana in lite schyssta vind- och vattentäta kläder inför mitt (förhoppningvis) kommande yrke? Dessa kläder har jag tänkt införskaffa lite längre fram :-)

 www.intersport.se

Nåväl, i morgon inleder jag och Tjollan sommarlovet...blir väl knappast en dag på beachen antar jag. Lutar nog mot en bakar/städar-dag istället... Förhoppningsvis kanske solen vill titta fram under veckan...vill verkligen vara ute och pyssla på här på gården ju!

Helgens bravader....

Har varit rätt produktiv i helgen. I fredags var jag och Emilia hem till Älvsbyn för att  gå på lillesyrrans examen. Hjälpte att locka hår, fixa med extensions och knåpa ihop en håruppsättning på henne. Sedan blev det en titt på examens-kortegen och lite fika innan hemgång. ( Glömde självklart kameran! Men inväntar bilder som kommer inom kort) Under kvällen blev det grillat och lite goda tjeckiska bärs :-)
I går fixade vi mera på gården. Åkte till Luleå för att köpa rosjord och sedan drog jag på mig storstövlarna och ett par rejäla handskar och grävde upp rosenbusken bakom lekstugan. Ingen lek! Men det gick! Kasserade våra smörbollar och planterade busken där vid altanen. Blir nog riktigt fint när den får ta sig :-) (bild kommer senare)
Idag bestämde vi oss för att ta en tripp till Toys'r'us och låta Emilia köpa sig en grej eller två. (Vi har åkt förbi så många gånger och varje gång har vi sagt att vi ska inte åka dit idag, men att nån gång ska vi gå in och köpa nått.) Tänkte att det kanske var på tiden att hålla sitt löfte :-)  Nu under eftermiddan var det fotbollsträning i vanlig ordning. Ingel lek att stå vid sidan om i rått duggregn...men kidsen var då desto mera tappra... I dag fick de oxå varsin fottikeps! Emilia har haft den på sig hela kvällen :-)

Jajja, nu ska jag göra en Steffe Lejon....
  ...sätta mig i soffan, chilla och lyssna på lite Dead by April :-)

ww.cdon.com
                                                                                                                                                      Bye bye!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-06-14 21:38:05

Fint regnställ! Jag måste också inhandla lite nytt och fräscht inför hösten sen!



Jo, Emp hade också på sin kepa hela kvällen...helt stolt: "Jag ska ha på mig den här på förskolan imorgon!"

Postat av: Åsa

Publicerad 2009-06-16 20:57:59

jag prövade den där jackan igår, myckt skön! fast de hade bara vitt kvar i rätt strl så det blev inget... eller rättare sagt: det blev en annan.. ;o)

Postat av: Malin

Publicerad 2009-06-16 21:26:11

Alltså, då ska jag rekommendera Intersport här i Boden, där finns det alltid det man ska ha i rätt storlekar. Dom måste ju ha ett giganto-lager alltså :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela