HemmahosMalin

-Jorå... om familjelivet i vårat hus och om alla dagdrömmarna.

Nu e det vår!

Publicerad 2009-04-15 16:20:01 i inredning mm.,

Äntligen har den här jääla snön börjat försvinna!  Under påsken snöade det dock. Solen fick för sig att titta fram en stund på söndan, så vi drog i väg som skottspolar hela bunten för att få lapa lite sol. Lite skoter blev det oxå (på kälke dock men ändå). I söndags på väg hemåt från norr åkte vi igenom hagelskurar, spöregn och tjock dimma..helt sjukt! Men trots vädret så blev det en mysig påsk i år, med god mat och lite vin på kvällen :-)

Emilia fick vara påskkärring i år, visst var hon snygg!



...utrustad med kökshandduk på huvvet, bamseförkläde och en korg med påskteckningar, påskade hon hos Lejon/Simus på Lökvägen och Lejons på Valnöts :-)

I måndags kom våren hit! Solen sken och det var hela 12 grader ute...och vi drog iväg upp till Rättsel för att hälsa på där. När vi kom hem var bilen heeelt vit av lera, så det bara bara fram med vattu-slangen och bilschampo. Nu är den ren både utvändigt och invändigt...Så skönt!

Igår tog Stefan fram Tjollans cykel...och Emilia susade fram här på gatan som aldrig förr!




...men snart blir det en större cykel utan stödhjul...

Operation Tvättstuga/ Utrensning....

Jepp, i går började vi äntligen att riva ut tvättstugan! Jag säger då det...Fy fasen vad mycket skrot man samlar på sig! Heeelt sjukt! Så förutom att vi nu får tvättstugan i ordning så ska vi dessutom rensa utav bara F. Kläder, leksaker, prydnadspynt, cyklar, garderober, hyllor, fult porslin, ja ALLT ska bort! Kommer att blir skytteltrafik till tippen och Myrorna!
Får inte plats med en pryl till här hemma just nu...



Ni ser ju själva..hur jääla fult det har varit här inne...men snart blir det ändring på det :-) Vi kommer att lägga in en klinkermönstrad beigegrå golvmatta (klinker känns lite för overkill för vår förmåga...) åsså blir det vit väv på väggarna.
När allt är klart har vi tänkt sätta in en skitlång bänskiva med infälld tvättho bakom Stefan och så blir det en ny garderob med två dörrar och lådor. Lamporna ska INTE vara kvar. Blir nog spotisar i taket sen...  Ni får väl komma förbi och se kaoset live om ni vill...men smäll inte av! För nu ere STÖKIGT här hemma :-)

Häj rå!

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2009-04-15 20:04:49

Skönt att börja projekt tvättstugan! Det kommer att bli riktigt fint, tror jag!



Visst är det härligt att snön smälter och solen värmer!! Kaffe på altanen och fågelkvitter i träden!

Postat av: Lina

Publicerad 2009-04-15 20:37:42

Hejsan! Vilken söt liten påsk kärring :) Kul att ni kommer till Älvsbyn imorgon. Laddar liggunderlagen här ute i solen ( förhoppningsvis ) & kaffepannan!!! Syns imorgon! / Kram kram

Postat av: Kathleen

Publicerad 2009-04-24 21:11:36

Hej!

Nu hittade jag hit! Ska strax gå och knoppa, upp imorgon och dansa halva dan, sen hem till vännerna och bubbla/få mat/lite gott att dricka. Snacka om att jag kommer att vara död imorgon kväll!! Ha det så bra! Kram kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Malin

Välkommen till min sida. Här får du hänga med på ett hörn i mitt liv. Här delar jag med mig av vad som händer hemma i vårat hus såsom hemmaprojekt, funderingar, inredningsdrömmar, bli-hälsosam-försök, familjeliv och annat. I min familj har vi mig, maken och vår dotter.. Mycket har hänt sedan jag startade bloggen för 7 år sedan! Både i stort och smått... Välkommen in att kika! Lämna gärna ett litet avtryck innan du går / Malin

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela